Gatelys - Feilmelding for Råde kommune

Om feilen 


Angi hva slags type feil, og i hvilket område feilen befinner seg. Klikk i kartet på den lampen som det er feil på. Du kan også skrive inn en adresse selv. Om du vil markere en lampe som ikke er i kartet, må du klikke på "Jeg finner ikke lampen", så kan du velge en ny plassering der du mener feilen er.
Hva slags feil er det? *
Type område: *
Adresse: *
Postnummer: *
Poststed: *
Nytt punkt: Klikk på denne om du vil merke en lampe som ikke er i kartet fra før
   

Om deg 

Vi ønsker og kunne kontakte deg hvis vi trenger mer informasjon om feilen eller hvor stolpen befinner seg. Vennligst skriv inn ditt navn, og mobiltelefon eller e-post. Du kan velge om du vil ha beskjed når feilen er rettet. Disse opplysningene vil kun følge den innmeldte feilen, og vil aldri opplyses til andre.
Navn: *
E-post: **
Mobilnummer: **
Mer info:
    Klikk her hvis du vil ha tilbakemelding
  Bekreft at du ikke er en maskin.
  * Feltet må fylles inn
** En av feltene må fylles inn
 
 

Personvern:
Ved å klikke på "send inn feilmelding", samtykker du i at vi kan lagre ditt navn, telefonnummer og epostadresse.

Mer om personvern:

De lagrede opplysningene blir kun brukt til å informere deg i forbindelse med utbedringen. Opplysningene blir ikke delt med andre. Opplysningene slettes når de ikke lenger er nødvendige for tjenesten.
Alle felt merket med * må fylles ut.
Om du opplever feil eller problemer vennligst meld dette på e-post: support @ impreso.no Du kan også henvende deg hit, om du ønsker å trekke ditt samtykke, eller har spørsmål om dine lagrede data.br ** Du må oppgi enten e-post eller mobiltelefon slik at vi kan komme i kontakt med deg

 

Laster kart...